Quintessence BigBand - Dreamin'

Dreamin’ is een programma van de Quintessence Bigband in zijn puurste vorm, met origineel werk uit eigen rangen van onder andere Gabriele DiFranco, Manten Van Gils en Robbe Willems.

Download de projectflyer

The Q-some Latin Experience

Shake those hips tijdens een avondvullend zwoel en sexy latin programma, gebracht door deze top blazerssectie, versterkt met opzwepende, heupwiegende salsa percussie en verleidende lyrics gebracht door onze onbevreesde vocalists.

Download de projectflyer

Technische fiche

De technische fiche kan u hier downloaden.

Quintessence BigBand featuring Paul Michiels

Samen met de Quintessence BigBand, een 17-koppige big band bestaande uit de top van de nieuwste generatie Belgische jazzmuzikanten, demonstreert Paul Michiels hoe een crooner anno 2017 kan klinken.

Download de projectflyer

Here's to Ella

De show Here’s to Ella volgt de carrière van Lady Ella: van haar debuut op 17-jarige leeftijd in het Apollo-theater tot haar laatste publieke optreden in 1993. Kersverse arrangementen vanManten Van Gils en René Stegman drukken de Quintessence-stempel op deze klassiekers. René Stegman dirigeert deze befaamde 17-koppige big band bestaande uit de top van de nieuwste generatie Belgische jazzmuzikanten op deze trip doorheen de Amerikaanse jazzgeschiedenis.

Download de projectflyer

Video